Retraite for Growth and Connection

7-daags avontuur van 16 t/m 22 juni 2019

All inclusive (beperkt aantal deelnemers)
Je kunt als mens tegen de wetten van moeder natuur in leven maar net als bij het negeren van de zwaartekracht heeft dit uiteraard voor ons als mens gevolgen. Leven in harmonie met de natuurwetten brengt als vanzelf harmonie, balans en flow terug in het leven. Het brengt groei en verbinding, een dieper begrip van wie we werkelijk zijn samen met de inzichten hoe we ons leven op een geïnspireerde manier kunnen vormgeven.
Gedurende dit retreat zullen Michel en Silvia door middel van zelfbewustzijnstraining, yoga, meditatie, ademwerk, wandelingen en excursies jou begeleiden om jezelf nog beter te leren kennen. De Schotse hooglanden hebben van nature de kracht en de magie waarin je jezelf verder kunt ontdekken, inzichten verkrijgen en verbinding maken met de diepere lagen in jezelf. Het leven is magisch en mystiek tegelijk je dient het alleen te leren herkennen.
Mindfulness en zelfbewustzijnstraining ondersteund door energetiserende yogalessen
Gecombineerd met prachtige natuur, mooie wandelingen en excursies
Stacks Image 93006
Voor de wandelingen in de Schotse hooglanden is een goede conditie vereist tezamen met goed ingelopen wandelschoenen en/of bergschoenen
Ons verblijf in Aviemore
Gedurende het retreat verblijven we in Aviemore Mountain Lodges. Het park heeft grote, zeer compleet en comfortabel ingerichte huizen. De huizen zijn voorzien van alle moderne comfort en zijn zeer geschikt voor grotere groepen en families. De lodges liggen in de mooie natuur van het Rothiemurchus Estate in het hart van het Cairngorms National Park. Het is voor velen een ideale uitvalsbasis om te skie╠łn, te mountain biken, te wandelen, bergbeklimmen, te vissen, golf te spelen of een Malt Whisky Trail te volgen door het Speyside whisky-gebied. De bergen bij Aviemore zijn naar het westen de Monadliath Mountains, naar het noorden de Spey Valley en in oostelijke richting de Cairngrom Mountains (1300m) met het Glen More Forest Park.
Beleef met ons de magie van de Schotse Hooglanden
Stacks Image 92717
Stacks Image 92721
Stacks Image 92719
Centre for conscious creation
Buizengat 10 - 3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986