Mindfulness in verdieping

Zaterdagochtend 24 november 2018

Wanneer je in ons Centre de mindfulness training hebt gevolgd heb je veel handvatten mee naar huis genomen. Je hebt inzichten verkregen door de concepten die er zijn besproken zodat je jezelf en de wereld om je heen beter bent gaan begrijpen. Je kunt dus zeggen dat je jezelf in bewustzijn bent gaan verhogen. Wanneer je jezelf in bewustzijn gaat verhogen kan het zijn dat oude patronen die je ‘nog’ niet hebt ontdekt naar boven komen drijven. Dat is goed! Je hebt jezelf nu eenmaal toestemming gegeven om te groeien. Het kan ook zijn dat je pas ná de acht weken van mindfulness training hebt ontdekt dat er stagnaties in lichaam of gedachten naar de voorgrond zijn getreden en merkt je dat je er nu aan toe bent om hier naar te kijken en ermee te gaan spelen. Misschien ben je lastige situaties beter gaan begrijpen, op het persoonlijke vlak of in relatie naar anderen toe, en je wilt hier met nog meer rust en inzicht naar leren kijken.
Het kan zijn dat je de wekelijkse mindfulness momenten zoals je in de training hebt ervaren zo waardevol bent gaan vinden dat je dit opnieuw wilt ervaren of continueren en stapje voor stapje de ‘zon’ nog meer in jezelf wilt laten schijnen. ‘Mindfulness in verdieping’ geeft je de ruimte om de verkregen inzichten uit te diepen en verder te verankeren. Tezamen met nieuwe onderwerpen en concepten zal de mindfulness in verdieping heel veel meer inzicht brengen in jezelf en andere mensen. Deze 6-weekse training is vormgegeven volgens dezelfde structuur zoals je gewend bent in de mindfulness training en begint elke week met een aarding om helemaal in het nu en in jezelf te komen. We sluiten elke bijeenkomst opnieuw af met een geleide visualisatie. De bijeenkomsten zijn op zaterdag ochtenden van 10.00 tot 12.30 uur. Je kunt deelnemen aan mindfulness in verdieping wanneer je de mindfulness training in ons centrum hebt gevolgd.
Mindfulness in verdieping via uw werkgever bedraagt € 380,- incl Btw. Download het werkgeversformulier en vul dit samen met uw werkgever in.

Wat zal er onder andere aan bod komen:

Diepere intergratie van mindfulness principes

Waar je op focust is hoe jij je voelt

De basisbehoeftes van ieder mens

De emotionele achtbaan

Ontdek de sprankel in jouw leven

Persoonlijke inbreng als leidraad

De behoefte aan persoonlijke groei ligt in ons DNA
  • Data cursus 24 november 2018:

    Zaterdagochtend 24 nov 2018, 1 dec, 8 dec, 15 dec, 22 dec en 5 jan 2019

  • Data cursus 9 maart 2019:

    Zaterdagochtend 9 mrt, 16 mrt, 23 mrt, 30 mrt, 6 april, 13 april 2019

Locatie is aan het buizengat 10.
3134 AG te Vlaardingen.
Aanvang 10.00 - 12.30 uur.
Voor meer informatie: M: 0653-848541, S: 0610-698986
Of stuur een email naar: verborgen.
Laat je omgeving meegenieten van de groei die jij hebt behaald!
Stacks Image 862214
Stacks Image 862216